Την Στέλλα Καλλή την γνώρισε το ευρύ κοινό, τα τελευταία 5 χρόνια, αν και η ίδια βρίσκεται στο χώρο πάρα πολλά χρόνια. Δεν τα βρήκε όλα ρόδινα, υπήρξαν δυσκολίες καθώς ο χώρος της δισκογραφίας αλλά και της  showbiz είναι σκληρός.

Η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό «YOU», παραδέχτηκε πως πριν την συνεργασία της με τον Φοίβο έκανε πάρα πολλή υπομονή «Έκανα πάρα πολλή υπομονή πριν από τον Φοίβο, αυτή ήταν η πρώτη σφαλιάρα γιατί ήμουν ένα παιδί που είχε μάθει να κερδίζει πάντα. Όταν ήρθε η ζωή να μου πει «τώρα θα κάνεις υπομονή», εκεί το πλήρωσα. Το ότι είχα ένα συμβόλαιο με τον Φοίβο τρία χρόνια σε ένα συρτάρι, μου φάνηκε… αιώνες μιας και είχα πολλή όρεξη. Το κατάφερα όλο αυτό με τόσο κόπο και πείσμα που δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, ήμουν σε ένα κλουβί και έπρεπε να κάνω υπομονή…».

Η τραγουδίστρια, παρ’ όλο που ο χώρος από μόνος του είναι πολύ σκληρός και πολλές φορές άδικος, θέλησε να κάνει το δικό της απολογισμό και να δει τα λάθη του παρελθόντος. « Άφησα σε ανθρώπους την καριέρα μου πιστεύοντας ότι θα κάνουν την δουλειά τους σωστά και αυτοί μπορεί να είχαν 15 πράγματα να κάνουν ενώ εγώ περίμενα ότι θα ασχοληθούν μ’ εμένα! Ήμουν ένα παιδί που έλεγα: «Μπορεί να μην ξέρεις, άρα κάτσε και άκου». Και ψεύτικα λόγια άκουσα και πολλά παραμύθια, όπως όλοι μας», εξομολογήθηκε.

Η Στέλλα Καλλή, μίλησε επίσης στην Τζώρτζια Συρίχα και για το πόσο ψυχοφθόρα διαδικασία είναι αυτή που πέρασε και μίλησε για την περίοδο που ένιωθε ξεκρέμαστη. «Ένιωθα πάρα πολύ ξεκρέμαστη. Ειδικά όταν ξέρεις ότι εσύ δεν κοροϊδεύεις κανέναν. Το χειρότερο από όλα είναι ότι εγώ δεν ζήτησα ποτέ κάτι. Με προσέγγιζαν, μου έταζαν πολλά και ξαφνικά χάνονταν. Είχα κλείσει μια δουλειά και περίμενα να ξεκινήσω πρόβες και ξαφνικά δεν σήκωναν  τα τηλέφωνα… Απλώς έμαθα ότι αντί για μένα θα τραγουδάει μια άλλη», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Η Στέλλα Καλλή μιλάει αποκλειστικά στο People

Κωνσταντίνος Αργυρός-Στέλλα Καλλή: Τραγούδησαν για ένα «παιδί γενναίο»

Στέλλα Καλλή: «Έχω υποφέρει αρκετά, σε ένα χωρισμό πονάς πάντα»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store