Παρότι θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη φήμη της από το ρόλο στο Game of Thrones και να βγάζει πολλά λεφτά μόνο από εμπορικές συνεργασίες για τα social media της, η Σόφι Τέρνερ το έχει αποφύγει. Άλλωστε, βγάζει αρκετά λεφτά από την υποκριτική. Γι΄αυτό κιόλας έχει το πάνω χέρι απέναντι στους influencers, τους οποίους κοροϊδεύει με ένα βίντεο στο Instagram.

Η Τέρνερ φαίνεται πως έχει απαυδήσει από τις πάρα πολλές τοποθετήσεις προϊόντων στο feed της, ιδίως για σκόνες διαίτης και τσάγια, και θέλησε να κριτικάρει με ειρωνικό χιούμορ όσους κάνουν αυτή τη δουλειά.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στα stories, απηύθυνε το μήνυμα της:

«Γεια σας παίδες. Πώς σας φαίνεται το influencer look μου; Σήμερα θέλω να προμοτάρω ένα προϊόν σκόνης που βάζεις στο τσάι και διαλύει τον εγκέφαλο σου και είναι κακό να το προωθώ σε νέες γυναίκες και νέους ανθρώπους, αλλά εγώ θα το κάνω και δε με νοιάζει γιατί πληρώνομαι απ΄αυτό. #Influencerlife».

Να θυμίσουμε πως η Τέρνερ δεν έχει ούτως ή άλλως καλή σχέση με τα social media, αφού ήταν η αιτία που έπεσε σε κατάθλιψη πριν από 3-4 χρόνια, κυρίως εξαιτίας των αρνητικών σχολίων για την εμφάνιση και το υποκριτικό της ταλέντο.