Απολαυστική και αποκαλυπτική συνέντευξη από τη Νατάσα Ασίκη. Η ηθοποιός εισέβαλε πρόσφατα στην επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» ως Λιλίκα, υποδυόμενη πρώην του Μηνά. Το ζήτημα είναι πως πρόκειται για την σύζυγο του Αντώνη Αντωνίου στη ζωή!

«Βλέπω τη «Μουρμούρα» φανατικά. Όλα τα ζευγάρια είναι αγαπημένα μου, αλλά ο Μηνάς και η Βούλα μου ταιριάζουν πιο πολύ λόγω ηλικίας, οπότε είμαι πιο κοντά τους. Μου αρέσουν όμως όλα τα ζευγάρια, γιατί ηλικιακά είναι η εξέλιξη του Μηνά και της Βούλας. Όλα τα ζευγάρια που έχουν μπει στη σειρά ταιριάζουν, αλλιώς δεν θα πήγαινε η συγκεκριμένη παραγωγή και τόσα χρόνια. Όποιος μπαίνει στη σειρά είναι ένας και ένας… Είναι ιδανικός και αφήνει το λιθαράκι του. Γι’ αυτό η σειρά προχωράει με μεγάλη τηλεθέαση» λέει στην Espresso η αγαπημένη ηθοποιός.

Όσο για το πώς είναι ο Αντώνης Αντωνίου όταν δεν υποδύεται τον Μηνά, αποκαλύπτει: «Υπάρχουν στιγμές που γκρινιάζει, αλλά τις περισσότερες είναι γλυκός και τρυφερός. Νομίζω ότι ώρες ώρες είναι ίδιος ο Μηνάς… Δεν του μοιάζει, νομίζω ότι είναι ίδιος!».