Στο εξωτερικό, το θέμα του δημόσιου θηλασμού, είναι ιδιαίτερο και λεπτό. Στην χώρα μας έχουν γίνει κατά καιρούς αντίστοιχες κινητοποιήσεις υπέρ του. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις, τη διαφορά κάνουν οι celebrities με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν κατά καιρούς και προσπαθούν να κινητοποιήσουν τον κόσμο.

Η Gwen Stefani με αρκετές φωτογραφίες στο Instagram, όπως και αντίστοιχα η Blake Lively με αντίστοιχες αναρτήσεις κατά καιρούς είναι πρόθυμες στο να προωθήσουν το ζήτημα. Στη χώρα μας όμως αυτή που ξεχωρίζει και ανέβασε την «πιο γλυκιά selfie», είναι η Μάγδα Πένσου.

Η ξανθιά ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στο «Κόκκινο Δωμάτιο», ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να θηλάζει τον 22 μηνών γιο της! «Θηλάζοντας τον 22 μηνών γιο μου, Πάρι» έγραψε μεταξύ άλλων. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά, που ανεβάζει κάτι σχετικό, καθώς πριν περίπου 6 μήνες είχε ανεβάσει αντίστοιχη φωτογραφία, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

thillasmos2

Η σύζυγος του Δημήτρη Αποστόλου, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media, προτρέποντας τις γυναίκες να θηλάζουν όπου κι αν βρίσκονται. Ιατρικά μάλιστα, ο μητρικός θηλασμός ακόμα και σε αυτή την ηλικία, δεν θα πρέπει να θεωρείται ταμπού και μάλιστα μπορεί να βοηθήσει στο ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού.

apostolou pensou

Δείτε επίσης:

Ο δημόσιος θηλασμός που έγινε viral

Halle Berry: Μιλάει για την μητρότητα και τον θηλασμό

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είμαι υπέρ του δημόσιου θηλασμού»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store