Το απόγευμα της Τετάρτης το Σωματείο των Ηθοποιών ανακοίνωνε τις υποψηφιότητες για τα SAG Awards 2020. Εκεί, όπως και στις Χρυσές Σφαίρες, ήταν υποψήφιες και οι τρεις γυναίκες της ταινίας Bombshell. Στο Ά Γυναικείο είναι η Σαρλίζ Θέρον και στο Β΄Γυναικείο η Κίντμαν και η Ρόμπι. Υποψηφιότητα πήρε συνολικά και το καστ της ταινίας.

Κατά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων η Σαρλίζ ήταν στο δωμάτιο της με την ομάδα της και θέλησε να απαθανατίσει την αντίδραση της καθώς μάθαινε πως θα είναι υποψηφία αυτή και οι δύο συμπρωταγωνίστριες της.

Η Σαρλίζ Θέρον ήταν γονατιστή στο κρεβάτι και φορούσε τη ρόμπα της που δεν ήταν πολύ καλά δεμένε. Έτσι, όταν άρχισε να πανηγυρίζει για τις υποψηφιότητες χοροπηδώντας στο κρεβάτι, κάποια στιγμή η ρόμπα άνοιξε και φάνηκαν πολλά. Αυτά βέβαια δεν θα τα δείτε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Κι αυτό γιατί η Σαρλίζ έβαλε μαύρο στο σημείο που γίνεται η αποκάλυψη, αλλά δεν είχε πρόβλημα να αποκαλύψει τι συνέβη στο σχόλιο στο βίντεο.

«Ουπς. Ενθουσιάστηκα λίγο παραπάνω για την υποψηφιότητα του καστ του Bombshell στα SAG Awards. Συγχαρητήρια σε όλους εσάς τους πανέμορφους ανθρώπους. Χαίρομαι πολύ που ήμουν κομμάτι αυτού του ταξιδιού μαζί σας».

View this post on Instagram

Whoops. Got a bit too excited about the @sagawards nomination for our cast of #BombshellMovie….CONGRATS ALL YOU BEAUTIFUL HUMANS!!! So grateful to have been apart of this journey with you

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on