Ο Ντίκον Φίλιπ είναι ο γιος της Ρις Γουίδερσπουν και του πρώτου συζύγου της Ράιαν Φίλιπ. Σήμερα ο Ντίκον έγινε 16 ετών, μια ηλικία που για τους Αμερικάνους είναι η πρώτη πολύ σημαντική για τη ζωή των παιδιών και την πορεία προς την ενηλικίωση. Εξ ου και το Sweet 16. Η Ρις θέλησε να ευχηθεί και μέσω Instagram στον γιο της, αλλά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους είναι ούτως ή άλλως μικρή. Αλλά αν δεν ξέρει κανείς από πριν τις ηλικίες, θα θεωρήσει ότι είναι ακόμα μικρότερη κι ότι αποκλείεται η Ρις Γουίδερσπουν να έχει γιο 16 ετών. Η φωτογραφία τα λέει όλα. Μεγάλη αδελφή του, ναι. Αλλά μητέρα του; Ειδικά με αυτό το κοντό μαλλί, η Ρις δείχνει ακόμα νεότερη.

Αν κάτι προδίδει τη σχέση τους, αυτό είναι η ομοιότητα στο πρόσωπο, ιδίως με τα λακάκια στο χαμόγελο. Η Ρις δεν παρέλειψε να πει τα καλύτερα για τον γιο της κάτω από τη φωτογραφία. «Ευγενικός, συμπονετικός, παθιασμένος, φιλικός και ταλαντούχος. Είμαι τόσο τυχερή που έχω έναν γιο όπως εσύ».

View this post on Instagram

Happy 16th Birthday to this guy whose bright smile makes every day better!😄🥰🥳Kind, compassionate, hysterical, friendly, and talented …I’m so lucky to have a son like you! @deaconphillippe❤️ #16

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on