Η Renee Zellweger επανέρχεται κινηματογραφικά με την ταινία Bridget Jones’s Baby, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια! Η ηθοποιός που έχει βρεθεί στο προσκήνιο κατά κύριο λόγο, λόγω των αλλαγών στην εμφάνισή της, μιλά αποκλειστικά στο People και εξηγεί το λόγο που απείχε αυτό το διάστημα.

Είχε κερδίσει Όσκαρ, ενώ είχε δύο ακόμη υποψηφιότητες. Πρόκειται αναμφίβολα για μία εξαιρετική ηθοποιό που πριν μερικά χρόνια πέρασε μία ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της που την έκανε να αποφασίσει την αποχή της από τα καλλιτεχνικά.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ αν υπήρξε κάποιο καθοριστικό σημείο. Νομίζω πως απλά έκανα απογραφή της ζωής μου», εξομολογείται η 47χρονη στον Jess Cagle, τον Editorial Director του PEOPLE και του Entertainment Weekly.

Έτοιμη λοιπόν για το δυναμικό comeback της στην μεγάλη οθόνη, η Zellweger πλέον βρίσκεται σε πολύ καλή φάση της ζωής της. Το 2012, ξεκίνησε να βγαίνει με τον μουσικό Doyle Bramhall II, και έκτοτε είναι ζευγάρι.

Αναφορικά με την αποχή της φροντίζει μεταξύ άλλων να επισημάνει:  «Όταν δεν έχεις κανέναν λόγο να γυρίσεις σπί τι σου, κανέναν να γιορτάσεις τέτοιες στιγμές είναι η στιγμή που πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως δεν κάνεις κάτι σωστά. Είχα δώσει τόσες υποσχέσεις στον εαυτό μου για πράγματα που ήθελα να εξερευνήσω, που ήθελα να δοκιμάσω και τον τρόπο που ήθελα να ωριμάσω. Ωστόσο δεν βρήκα ποτέ τον χρόνο για όλα αυτά και σκέφτηκα «Αρκετά!»».