Η Έλενα Ράπτη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες- πάντα βρισκόταν αλλά τώρα προέκυψε ένας λόγος παραπάνω για να ακούμε συχνά το όνομά της: Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου που έχει αναλάβει βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση με τον Βασίλη Κικίλια, «Η ασφάλεια των παιδιών μας σήμερα. Απειλές – Κίνδυνοι – Τρόποι αντιμετώπισης» που έλαβε χώρα την Τρίτη 24 Απριλίου στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα.

Το θέμα όμως που απασχόλησε έντονα τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ήταν η selfie φωτογραφία που έβγαλαν οι δυο τους, με το βουλευτή να την αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Φυσικά όλο αυτό δε θα προκαλούσε τόσο μεγάλη αναστάτωση αν δεν είχε πρόσφατα χωρίσει από την πρώην σύντροφό του, Τζένη Μπαλατσινού. Δείτε την επίμαχη selfie:

Σήμερα, η Έλενα Ράπτη κλήθηκε να δόσει μία συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως δεν της αρέσει καθόλου να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή. «Φροντίζω να απασχολώ με τα επαγγελματικά μου, για να μην ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Έχει χρόνια να με ακολουθήσει κάποιος paparazzi».

Αυτό που μας σόκαρε περισσσότερο όμως ήταν η αποκάλυψή της πως δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης Survivor. Με την ίδια να αρνήθηκε σαφώς την πρόταση αυτή, μένουμε να αναρωτιόμαστε πώς θα ήταν άραγε να γνωρίζαμε και αυτήν την πτυχή της Έλενας.