Τα 50α της χρόνια έκλεισε στις 11 Φεβρουαρίου η Jennifer Aniston και το γιόρτασε μ’ ένα λαμπερό party στο Los Angeles. Ένα party που συζητήθηκε όχι μόνο για τους σταρ που μαζεύτηκαν για να ευχηθούν στη δημοφιλή πρωταγωνίστρια, αλλά κυρίως γιατί σ’ αυτό έδωσε το «παρών» ο πρώην σύζυγός της, Brad Pitt.

Και μπορεί ο Pitt, που πήρε διαζύγιο με την Aniston το 2005, να επέλεξε να της ευχηθεί από κοντά,  ωστόσο τις δικές τους ευχές φρόντισε να στείλει και ο δεύτερος (πρώην) σύζυγός της, Justin Theroux.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβασε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Jennifer και στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά σ’ αυτή τη δυναμική γυναίκα. Έντονα τρυφερή. Παράφορα ευγενική …και ιδιαίτερα αστεία! Σ’ αγαπώ, B».

H Jennifer Aniston και ο Justin Theroux άρχισαν να βγαίνουν το 2011, παντρεύτηκαν το 2015 και ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους στις αρχές του 2018. Όμως, όπως δήλωσαν και στην ανακοίνωση του χωρισμού τους, «παραμένουμε δυο καλοί φίλοι», ενώ ο Theroux έχει πει σε συνέντευξή του στους The New York Times ότι δεν υπάρχει καμία έχθρα ανάμεσά τους και ότι ο χωρισμός τους «είναι από τους πιο ευγενικούς που έχουν συμβεί».

View this post on Instagram

Happy Birthday to this fierce Woman. Fiercely loving. Fiercely kind. ….and fiercely funny. ❤️ you B.

A post shared by @ justintheroux on