Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (08/08) η Πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης και η οικογένειά της, η αδελφή της Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης, τη μητέρα της  Σάρας, Δούκισσας της Υόρκης, και τον πατέρα της,  Πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης, θέλησε να της ευχηθεί δημοσίως ανεβάζοντας ευχές και φωτογραφίες στα social media.

Στις αναρτήσεις αυτές μπορεί να εντοπίσει κανείς αδημοσίευτες ως τώρα φωτογραφίες της Πριγκίπισσας από τα παιδικά της χρόνια ως σήμερα όπως αυτή στην οποία η Βεατρίκη ποζάρει μαζί με μια παρέα από σκυλάκια ή τις selfies με την αδελφή της Ευγενία.

Η αδελφή της, επίσης, στη δική της ευχή αποκάλυψε και το παρατσούκλι με το οποίο την αποκαλεί και ήταν άγνωστο: Beabea! «Είσαι το πιο υπέροχο άτομο, φίλη και μεγάλη αδελφή! Να τα εκατοστήσεις, Beabea!» έγραψε μεταξύ άλλων στην ευχή της η Ευγενία και συνόδευσε την ανάρτησή της με πολλές κοινές τους φωτογραφίες από παιδιά.

View this post on Instagram

You have been bossing it since before I was born and continue to be the most wonderful person, friend and big sister… Happy Birthday to you Beabea!! Xx 😘 🎉🎊🥳

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Η ανάρτηση της Σάρα Φέργκιουσον στο Twitter:

Και η ανάρτηση του Πρίγκιπα Ανδρέα: