Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο My Style Rocks Gala και το θέμα ήταν το «Avant Garde». Από το συγκεκριμένο concept δε θα μπορούσε να λείπει ο μετρ του είδους, Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος και ήταν μία υπέροχη νότα στη βραδιά με τις ατάκες και το χιούμορ του. Μάλιστα, καλεσμένος για να τραγουδήσει, ήταν ο εκκεντρικός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος ξεσήκωσε τις γυναίκες στο πλατό με πρώτη και καλύτερη την Μπέττυ Μαγγίρα.

Στα δικά μας τώρα και αναφορικά με την αποχώρηση, η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ανακοίνωσε πως στην τριάδα με την πιο χαμηλή βαθμολογία βρέθηκαν η Πατρίτσια, η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα.

Από τις συμπαίκτριες της σώθηκε η Κωνσταντίνα Σουλτάτη. Η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και δεν θα συνεχίσει το ταξίδι της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, είναι η Μαρίνα. Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης.

Στις  τρεις καλύτερες θέσεις με την υψηλότερη βαθμολογία βρέθηκαν οι: Μαρία, Ναντίν και Φωτεινή, ενώ νικήτρια της εβδομάδας ήταν η Φωτεινή Τράκα, η οποία πήρε και τα 2.500 ευρώ.