Η μητέρα της Άννας Βιλανίδη, της παίκτριας του The Voice 2 που έφτασε πολύ κοντά στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό, όπως γνωρίζετε τερμάτισε δεύτερη- μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, εκφράζοντας την πικρία της για το γεγονός πως η κόρη της δεν προβλήθηκε όσο τα υπόλοιπα παιδιά.

«Θεωρώ ότι κάποια παιδιά προβλήθηκαν λίγο περισσότερο σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές. Η Άννα χρειάστηκε να πάει στον τελικό για να είναι σε κάποια εκπομπή ενώ κάποια άλλα παιδιά μπορεί να τα είχαμε δει και μια και δυο και τρεις φορές προηγουμένως» δήλωσε η Αθηνά Βιλανίδη.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η Άννα έφτασε εδώ με το σπαθί της. Δεν το εκφράζω ως παράπονο αλλά ως διαπίστωση».

Vandi Vilanidi

Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την coach της κόρης της, Δέσποινα Βανδή: «Ήταν μια κυρία. Ήταν δίπλα στην Άννα από την αρχή. Είναι πολύ καλή στην δουλειά της και σαν άνθρωπος κυρίως!»

Να πως σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου τις παραπάνω δηλώσεις: «Εμείς την είχαμε ζητήσει πολλές φορές από τον ΑΝΤ1. Απλώς ο ΑΝΤ1 είχε μια πολιτική να μην στέλνει (παίκτες). Μας έστειλε στις αρχές τον Αγέρη, αλλά μετά σταμάτησε!Σε μας έστελναν λίγους  και μόνο αυτούς που ήθελαν».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Έκπληξη στο The Voice 2: Ο Νεκτάριος Μαλλάς στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης

The Voice 2: Η Αρετή Κοσμίδου παρουσίασε το νέο της τραγούδι-ντουέτο με τον Πάνο Μουζουαράκη

The Voice 2: H εμφάνιση της Άννας Βιλανίδη και το συγκινητικό ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store