Είναι όμορφος, νέος και ταλαντούχος. Πρώην μοντέλο με μεγάλη καριέρα και τώρα πια ηθοποιός -το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ρουά Ματ.

Αναφερόμαστε στον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό αποκάλυψε πως έχει κάνει έρωτα με 4.000 περίπου γυναίκες. Διαβάστε αναλυτικά ένα απόσπασμα από όσα ο ίδιος δήλωσε στο Εγώ.

Με πόσες γυναίκες έχεις κάνει έρωτα;

«Δεν μετράω ακριβώς. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες».

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος αριθμός γυναικών με τις οποίες έκανες την ίδια μέρα έρωτα, σε διαφορετικές στιγμές;

«Τρεις».

Έχει φλερτάρει με άντρες;

«Όχι. Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί. Το φλερτ από αγόρια, όταν ήμουν μικρός, με σόκαρε λίγο. Περνώντας τα χρόνια, το ξεπέρασα. Δεν με ενοχλεί να με θαυμάζει ένας gay άνδρας».

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

«Ναι. Νομίζω ότι όλοι έχουν δεχτεί κάποια στιγμή στη ζωή τους. Και σερβιτόρος σε μπαρ να είσαι, θα το αντιμετωπίσεις. Δεν νομίζω ότι συμβαίνει μόνο στο χώρο του θεάματος».

Πως αντέδρασες τότε;

«Την απέφυγα ευγενικά».

giannis spaliaras

Σου έχουν προσφέρει ποτέ χρήματα με ερωτικά ανταλλάγματα;

«Μου είχαν προτείνει το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ για να κάνω έρωτα. Αρνήθηκα. Αυτό πρέπει να μπορείς να το κάνεις. Δεν κατηγορώ κανέναν. Αν κάποιος μπορεί να κοιμηθεί καλά το βράδυ έπειτα από κάτι τέτοιο, γιατί όχι;»

Ποιο είναι το ποιο τρελό σημείο που έχεις κάνει σεξ;

«Στο αγγλικό κοιμητήριο που βρίσκεται απέναντι από τη «Νεράιδα». Είναι πεντακάθαρο, δεν έχει όλο αυτό το spooky που χαρακτηρίζει συνήθως τα νεκροταφεία. Έχει ένα τρομερό γκαζόν, είναι ρομαντικό, ειδυλλιακό θα έλεγα, απλώς ενώ βρίσκεσαι στο γρασίδι, μπορεί να ανοίξει το αυτόματο σύστημα ποτισμού».

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Έχω κάνει έρωτα με λιγότερους από εννιά χιλιάδες άντρες»

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Έχω κάνει έρωτα στο μπαλκόνι»

Χρύσα Ρώπα: Έχω κάνει ακραία πράγματα στον έρωτα, αλλά είναι ακατάλληλα για ανηλίκους»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store