Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Κώστα Σγόντζου.

«Θα ήταν υπερβολή να σου πω ότι είμαι καλά! Είναι δύσκολα, είμαι περίεργα, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι που διαχειρίζονται μια απώλεια. Ζήσαμε με πάρα πολλή αγάπη, ήταν ένας γάμος με πολλή αγάπη και περάσαμε πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ήμασταν συνολικά εννιά χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε στον ΑΝΤ1, είχε την μουσική επιμέλεια του Πρωινού Καφέ κι εγώ έκανα το δελτίο ειδήσεων. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.»

Δείτε το απόσπασμα:

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος μίλησε για το πως αισθάνεται για την απώλεια αλλά και για τη σχέση που είχαν τα τελευταία χρόνια.

«Ήξερα ότι ο Κώστας δεν είναι καλά, τις τελευταίες μέρες ήταν σε καταστολή. Αυτό το οποίο είναι πάρα πολύ περίεργο και σύνθετο είναι ότι μετά από το γεγονός αισθανόμουν όλο και περισσότερο δυσάρεστα. Ενώ θεωρητικά πρέπει να έχεις μια προετοιμασία, τελικά για έναν αποχωρισμό ποτέ δεν υπάρχει προετοιμασία.

Μετά τον χωρισμό μας είχαμε μια αποχή επαφών για αρκετά χρόνια. Μετά με πλησίασε ο Κώστας, είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε και τα είχαμε αφήσει στη μέση. Είπαμε κάποια στιγμή να ολοκληρώσουμε αυτή την κουβέντα, αλλά δεν την ολοκληρώσαμε. Μου λείπει ο Κώστας, μου λείπει η παρουσία του, ειδικά τα βραδινά του τηλεφωνήματα.»