Ο αγώνας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τα ψυχολογικά προβλήματα είναι γνωστός με την ίδια ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια να αποφεύγει να αναφέρεται σε αυτά.

Αυτή τη φορά όμως, η 37χρονη τραγουδίστρια της ποπ μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το έντονο αίσθημα μοναξιάς που βιώνει.

Συγκεκριμένα έκανε αναφορά στους «ψεύτικους» ανθρώπους που έχει γύρω της και παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

«Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που δεν χειροκροτούν όταν κερδίζετε» έγραφε η φωτογραφία που δημοσίευσε ενώ στη λεζάντα : «Η ζωή στο Λος Άντζελες είναι ένα τέτοιο ταξίδι! Μπορεί να είσαι μόνος κατά περιόδους. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς γιατί κάποιοι μπορεί να είναι ψεύτικοι. Έχω έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων και απλά κάνω ό,τι με κάνει ευτυχισμένη. Ραγίζει η καρδιά μου μερικές φορές από τα σχόλια στις αναρτήσεις μου… οπότε επιλέγω να μην τα βλέπω. Αφήστε τους έξυπνους haters να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… να μισούν».

Κάτω από αυτήν την ανάρτηση η ποπ σταρ δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια συμπαράστασης από τους θαυμαστές της.