Το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» θεωρείται μία από τις επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών στην prime time ζώνη. Σε κάθε επεισόδιο, το σενάριο επιφυλάσσει στο τηλεοπτικό κοινό απολαυστικούς διαλόγους και εκπλήξεις που κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Τα παραπάνω θετικά στοιχεία, αλλά και πολλά ακόμη «πούλησε» η ισπανική εταιρεία παραγωγής Mediaset -έχει τα δικαιώματα του format της σειράς- στο κανάλι BulgariaOnair στην Βουλγαρία!

Η σειρά, που πήρε τον τίτλο «Διαπληκτισμοί» έκανε πρεμιέρα στη γειτονική χώρα την περασμένη Δευτέρα με το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και κέρδισε τις εντυπώσεις. Μάλιστα, στο επίσημο site του σταθμού επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Κάθε μέρα, η οικογενειακή κωμωδία θα παρουσιάζει με μεγάλη δόση χιούμορ και σαρκασμό τις αντιξοότητες στη σχέση μεταξύ ανδρών και γυναικών σε οποιαδήποτε ηλικία. Η σειρά αφηγείται τη σχέση μεταξύ των τριών ζευγάρια από διαφορετικές γενιές που ζουν στην Αθήνα. Όλοι έχουν διαφορετικές συνήθειες διαβίωσης και πεποιθήσεις, αλλά συνδυάζουν “διαπληκτισμούς” από την αρχαιότητα μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Κάθε βουλγαρικό ζευγάρι θα βρει κάτι από τον εαυτό του στην κωμική σειρά «διαπληκτισμοί», με πολύ χιούμορ, ειρωνεία και αυτο-σαρκασμό».

Δείτε το trailer που προβαλλόταν:

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ελληνική version πήρε το «πράσινο φως» για να συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.