Η Μαίρη Συνατσάκη έφτιαξε τα φρύδια της και μάλιστα… μόνιμα! Η παρουσιάστρια χθες αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό της και στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η Μαίρη έκανε στα φρύδια της microblanding, ένα είδος μόνιμου τατουάζ, και μοιράστηκε με τους followers της τη διαδικασία αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

«Τα φρύδια αποτελούν το κάδρο του προσώπου. Αν έχεις καλοσχηματισμένα φρύδια αμέσως έχεις ένα μεγάλο ατού στην εμφάνισή σου», έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις της.

Η παρουσιάστρια και youtuber δε δίστασε να τρολάρει τον εαυτό της και να κάνει πλάκα με τον δημιουργό των τέλειων φρυδιών, τον Σπύρο Αγγελόπουλο.

Δείτε τα βίντεο που ανήρτησε στα Instastories της

View this post on Instagram

Ευχαριστούμε την @mairiboo για την εμπιστοσύνη της

A post shared by Celebrities Eyelashes (@celebrities.eyelashes) on

View this post on Instagram

Ευχαριστούμε την @mairiboo για την εμπιστοσύνη της

A post shared by Celebrities Eyelashes (@celebrities.eyelashes) on

Ιδού το τελικό αποτέλεσμα

Τι είναι το microblanding

Είναι μια πασίγνωστη ιαπωνική μέθοδος βαφής με το χέρι για πιο φυσικά σχήματα φρυδιών, η οποία είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική. Με αυτήν τη μέθοδο οι χρωστικές ουσίες εισχωρούν στο δέρμα με το χέρι, χρησιμοποιώντας ένα λεπιδάκι το οποίο αποτελείται από πολύ λεπτές βελόνες. Με απαλή πίεση γλιστράει πάνω στο δέρμα αποθηκεύοντας τις χρωστικές ουσίες στην επιδερμίδα και σχηματίζοντας μια λεπτή γραμμή. Οι γραμμές μάλιστα είναι τόσο λεπτές ώστε το σχεδιασμένο φρύδι δύσκολα διακρίνεται από το πραγματικό.

Η ιαπωνική αυτή μέθοδος βαφής απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να διορθώσουν το σχήμα και να βελτιώσουν την πυκνότητα των φρυδιών τους, όπως και σε όσες έχουν πτώση τριχών λόγω κάποιας ασθένειας. Το σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι πως αν εφαρμοστεί υπό κατάλληλες συνθήκες το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά φυσικό. Εάν από την άλλη, δεν είσαι ευχαριστημένη ή το μετανιώσεις, έχεις ένα μήνα περιθώριο για να μπορέσεις να το αλλάξεις. Εάν δεν ανανεώσεις την εφαρμογή μέσα σε ένα μήνα, οι γραμμές θα εξαφανιστούν με το πέρασμα του χρόνου.