Ειλικρινής και απόλυτη η Μέγκι Ντριο! Η παίκτρια του GNTM που απασχόλησε τα social media και την επικαιρότητα με τον χαρακτήρα της βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day. Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι του Star, αλλά και τα αμέτρητα μηνύματα που δέχτηκε στα social media.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού έχουν ακουστεί πολλά και οι δηλώσεις δεν έχουν σταματήσει. Πώς είναι όμως σήμερα η σχέση της με τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου;

«Μπορεί τώρα να έχουν μετανιώσει για τη συμπεριφορά τους στο GNTM, αλλά δεν φταίω εγώ […] Εμένα με ενόχλησε το γεγονός ότι ανέφεραν πως εγώ της επηρέασα. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν πραγματικά αληθινή με αυτά τα δύο κορίτσια. Η τριάδα δεν δημιουργήθηκε για να πουλήσουμε», είπε αρχικά η Μέγκι.

Στη συνέχεια φρόντισε να εξηγήσει το λόγο που έσπασε η «τριάδα της φωτιάς». Αναλυτικά σημείωσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν δίνει γενικά πολλές ευκαιρίες στη ζωή και ειδικά στα θέματα της φιλίας. Ζήσαμε πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα υπήρξε κάποιος σεβασμός. Δεν υπήρξε όμως. Όχι, δεν πήρα τηλέφωνο την Εύη και τη Μικαέλα να τις ευχηθώ για τις γιορτές. Δεν θα επικοινωνήσω όμως γιατί είδα κάποιες δηλώσεις που με στεναχώρησαν πάρα πολύ. Με τη Μικαέλα μιλάω λίγο παραπάνω, με την Εύη όμως δεν έχω καθόλου επαφή».