Στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» έκανε τηλεφωνική παρέμβαση η Μαρία Ηλιάκη για να κάνει φάρσα στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου. Η Μαρία Ηλιάκη άλλαξε τη φωνή της παριστάνοντας πως είναι μία τηλεθεάτρια που παντρεύει την κόρη της και ζητούσε τα στέφανα και τα παπούτσια της Κατερίνας Καραβάτου από τον γάμο της.

«Θα τρελαθώ κύρια Κατερίνα! Ποιος είναι; Τηλέφωνο από το Ρέθυμνο από τον φούρνο. Αχ κύριε Κρατερέ μου τι ωραία μπλούζα που φοράτε σήμερα! Θα κάνω 5 τούμπες  από την χαρά μου! Αχ κύρια Κατερίνα εσείς είστε; Κοιτάξτε εγώ θα ήθελα μία χάρη! Παντρεύω την κόρη μου και δεν έχω λεφτά για τα στέφανα! Μήπως μπορείτε να μας τα κάνετε δώρο; Αχ κι αυτό το νυφικό αν μπορείτε! Εγώ πήρα για τα στέφανα, αρχικά!»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής όταν αποκαλύφθηκε το ότι είναι η φίλη της στην γραμμή αποκάλυψε πως θα παντρευτεί αλλά και πως εκείνη θα είναι η κουμπάρα αφήνοντας τους πάντες στο πλατό με ανοιχτό το στόμα.

«Γιατί το έκανες αυτό;  Αυτό θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και θα σου πω πως! Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση! Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο! Όταν θα σε παντρεύω, θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζεσαι εσύ για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας, αυτό έχω να σου πω μόνο! Όχι, θα βγαίνεις εσύ να μου κάνεις φάρσα και δεν θα σε δώσω εγώ στον αέρα! Το κρατάω κρυφό τόσο καιρό! Άτιμη θα το πληρώσεις!»

Δείτε το video παραπάνω.