Η Μαρία Ηλιάκη είναι ερωτευμένη, ανανεωμένη, αλλαγμένη και αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη.

Ο γυναικολόγος ζει και εργάζεται στη Ζυρίχη και είναι δύσκολο να έρχεται στην Ελλάδα αν και θέλει πολύ να βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας. Έτσι, η Μαρία Ηλιάκη με κάθε ευκαιρία παίρνει το αεροπλάνο με προορισμό την Ελβετία!

Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα η παρουσιάστρια έφτασε στο σπίτι του αγαπημένου της και μπήκε κατευθείαν στην κουζίνα. Τα μάτια άναψαν, η κατσαρόλα γέμισε, η ποδιά φορέθηκε και ξεκίνησε να μαγειρεύει ώστε όταν γυρίσει ο αγαπημένος της από τη δουλειά να βρει ζεστό σπιτικό φαγητό.

Ο Στέλιος Μανουσάκης χάρηκε πολύ με την διάθεση της παρουσιάστριας και ανήρτησε ένα βίντεο με την είσοδό του στο σπίτι. «Ποιος ήρθε! Ποιος ήρθε», ρώτησε ο γυναικολόγος μόλις μπήκε μέσα με τη Μαρία να απαντά με νάζι και παράπονο «Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που ακόμα δεν πάτησα το πόδι μου στην Ελβετία και με έκλεισες στην κουζίνα να μαγειρεύω, αντί να με κυκλοφορήσεις…»!

Ποια η απάντηση του γυναικολόγου;


Την επόμενη ημέρα ο σύντροφός της την αποζημίωσε αφού από το πρωί μέχρι το βράδυ το ζευγάρι ήταν μαζί έκαναν βόλτες και ο ένας απολάμβανε τη συντροφιά και την αγάπη του άλλου.