Ο Γιώργος Πολυχρονίου, πριν από λίγο καιρό, είχε μιλήσει στο περιοδικό «ΕΓΩ!» και στον Πάνο Γιαννακόπουλο για το χωρισμό του με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

«Είναι παράξενη ιστορία. Σας είπα την αιτία. Η αφορμή ήταν λίγο αναξιοπρεπής. Γιατί το σπίτι της Μυκόνου το έγραψα στο όνομα της κόρης μου. Μη σας λέω τέτοια τώρα. Η μάνα της μας τα έφτιαξε, δηλαδή επέσπευσε τη σχέση μας και η μάνα της μας χώρισε. Αυτό είναι σίγουρο. Το λέω ακόμα στη Μάγκυ», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Μάγκυ Χαραμπίδου, απαντά για πρώτη φορά σε αυτό που είπε ο πρώην σύζυγος της «Η μητέρα μου ήταν πιο επιφυλακτική όσον αφορά αυτό τον γάμο εξαρχής γιατί είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Βέβαια εγώ της είπα ότι τον θέλω, τον γουστάρω… Φυσικά, δεν ήταν οι λόγοι του χωρισμού αυτά που μόνο είπε ο Γιώργος. Η μητέρα μου στη περίπτωση που ένιωσε ότι η κόρη της δεν είναι καλά, πήρε θέση «αν δεν είσαι καλά φύγε…»,  όλες οι μητέρες το ίδιο θα έκαναν και είμαι σίγουρη ότι και ο Πολυχρονίου το ίδιο θα έκανε για τη κόρη του, την Ντέμυ».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα,που έπαξε στο Πρωινό του MEGA

Δείτε επίσης:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Αχ! Δείτε την Μάγκυ Χαραλαμπίδου να έρχεται δημόσια… σε οργασμό!

Κι όμως η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι ακόμα παντρεμένη: Η ραδιοφωνική παραγωγός αποκαλύπτει γιατί δεν έχει πάρει διαζύγιο εδώ και 14 χρόνια

Ο Γιώργος Πολυχρονίου παραδέχεται: «Μετά τον χωρισμό μου με τη Μάγκυ, παρέπαια. Μου κόστισε πολύ»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store