Η Madonna βρίσκεται σε περιοδεία τους τελευταίους μήνες και εδώ και λίγες ημέρες είναι στην Ευρώπη, με το Λονδίνο να ήταν ο πρώτος της σταθμός, ενώ ακολούθησε το Παρίσι. Στο Λονδίνο βρέθηκε σε μια περίοδο που συζητιόταν έντονα το θέμα της παραίτησης του Χάρι και της Μέγκαν, οπότε δεν θα γινόταν να μην τοποθετηθεί επ΄αυτού. Άλλωστε, εσχάτως την έχει πιάσει να κάνει ένα πολύ περίεργο χιούμορ, ιδίως επί σκηνής. Όπως αυτά που είπε τις προάλλες για τα μεγέθη των ανδρικών μορίων που έχει δει στη ζωή της.

Αυτή τη φορά το χιούμορ της δεν ήταν ιδιαιτέρως θετικό ως προς τον Καναδά και ευτυχώς για εκείνη που δεν έχει κάποια συναυλία εκεί σύντομα. Θα έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε, αν ποτέ βρεθεί εκεί, τι θα τους πει. Γιατί σίγουρα δεν ξεχνιέται όταν κάποιος σε αποκαλεί βαρετό.

Madonna: «Πώς λένε έναν άντρα με μικρό…;» – Το άβολο χιούμορ της «βασίλισσας της ποπ» στο Λονδίνο

Έτσι αναφέρθηκε στον Καναδά η Madonna θέλοντας να πει στον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να μην πάνε να μείνουν εκεί. «Μην πάτε στον Καναδά, είναι τόσο βαρετά. Ελάτε στη Νέα Υόρκη, σας νοικιάζω το σπίτι μου. Έχει δύο κρεβατοκάμαρες και υπέροχη θέα στο Μανχάταν. Είναι καλύτερο κι από το παλάτι του Μπάκιγχαμ».