Η Κρίσι Τέιγκεν σχολιάζει την κόντρα της με τον Τραμπ: «Είμαι όντως βρωμόστομη»

Είναι μία από τις αγαπημένες όλων των παρουσιαστών. Είναι από τους πιο αστείους καλεσμένους που μπορούν να έχουν και αυτό συμβαίνει γιατί με τον άντρα της είναι φίλοι με τους περισσότερους. Ο Τζίμι Φάλον και η Έλεν Ντετζένερις ειδικά είναι πολύ καλοί τους φίλοι. Γι΄αυτό και η Κρίσι Τέιγκεν δεν αρνείται την πρόσκληση για να πάει στην εκπομπή τους.

Ειδικά τώρα που είναι πρώτο θέμα τα σχόλια που αντάλλαξαν με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, δε μπορούσε να αρνηθεί από την Ντετζένερις το να της μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά μετά τα όσα γράφτηκαν από εκείνη στο Twitter.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς οδηγήθηκαν τα πράγματα με τον Τραμπ σε αυτό το επίπεδο διαμάχης, η Κρίσι Τέιγκεν εξήγησε ότι ο λόγος που χαρακτήρισε βαρετό τον άντρα της κι εκείνη βρωμόστομη, ήταν λάθος. Κι αυτό γιατί ο Τζον Λέτζεντ που έκανε αυτό το αφιέρωμα στο MSNBC για την αλλαγή στο σύστημα δικαιοσύνης σχετικά με την αναβολή της ποινής, δεν προσπάθησε να πάρει τα εύσημα, ενώ η Τέιγκεν δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό και δεν γνώριζε καν τι κάνει ο Λέτζεντ.

Η Τέιγκεν περιγράφει: «Λοιπόν…ο Τζον έκανε ένα θέμα στο MSNBC για την αναθεώρηση στο ποινικό σύστημα, επομένως ήταν μέρος της συνέντευξης. Εγώ πάλι δεν είχα καμία ανάμειξη.  Και ο Ντόναλντ θεώρησε, για κάποιο λόγο, ότι ο Τζον έπαιρνε όλα τα εύσημα πάνω του, ενώ εγώ δεν ήξερα ότι ο Τζον το βιντεοσκοπεί αυτό. Δεν είχα ιδέα τι έκανε.

Και μας επιτέθηκε. Είπε τον Τζον βαρετό κι εμένα βρωμόστομη. Και τα δύο είναι αλήθεια. Ο Τζον είναι βαρετός κι εγώ βρωμόστομη. Αλλά όταν έρχεται η σειρά σου (να μιλήσει για σένα ο Τραμπ) σκέφτεσαι «ωχ, όχι». Σου καταστρέφει τη νύχτα. Περάσαμε όλο το βράδυ ξύπνιοι και ανταλλάσσαμε τα κινητά μας ρωτώντας ο ένας τον άλλο «Μπορώ να το πω αυτό; Όχι. Μπορώ να το πω αυτό; Όχι». Έπρεπε να είναι αστείο αυτό που θα γράψουμε. Να μη δείξουμε πόσο νευριασμένοι είμαστε.

Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν θέλω να προσβάλλω τους ανθρώπους για ένα αστείο. Ήταν παράξενο το συναίσθημα. Τα μάτια μου είχαν δακρύσει ως απάνω από τον θυμό και το σοκ. Ήταν το «δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει αυτό τώρα» συναίσθημα. Συνήθως έχει αυτά τα ξεσπάσματα αργά το βράδυ, οπότε απλά κάθεσαι και περιμένεις να ξεσπάσει. Αλλά ποτέ δεν φαντάζεσαι ότι θα βρεθείς στο στόχαστρό του».