Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για την Καίτη Γαρμπή! Η τραγουδίστρια εισχώρησε στον κόσμο του YouTube και άνοιξε το δικό της κανάλι. Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες στο διαδίκτυο η Καίτη αναλαμβάνει χρέη… ψυχολόγου και δίνει συμβουλές μέσα από τα τραγούδια της. Η πρωτότυπη ενότητα έχει τίτλο «Πες Το Στην Καίτη» και καλεί τους θαυμαστές και φίλους της να της στέλνουν θέματα που τους απασχολούν στο site της, www.kaitigarbi.com.gr με σκοπό να τους απαντά μέσω του official YouTube channel της.

Ο πρώτος της «ασθενής» τον οποίο βλέπουμε στο teaser είναι ο Δημήτρης Μεργούπης, ιδιοκτήτης του CapCap και φίλος της τραγουδίστριας. Τα κοντινά στα πόδια, στα μάτια και στα χέρια της Καίτης Γαρμπή κάνουν τα πλάνα ακόμα πιο μυστήρια και εντυπωσιακά ενώ από το διάλογό τους γίνεται αντιληπτό το χιούμορ της και μας κάνει να ανυπομονούμε για την πρώτη… συνεδρία.

Στο κανάλι της η Καίτη Γαρμπή θα φιλοξενεί και καλεσμένους τους οποίους θα ανακρίνει, θα ψυχαναλύει και θα ψυχαγωγεί. Πρώτος της καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το teaser


Η Καίτη Γαρμπή παράλληλα προετοιμάζεται για τη μεγάλη περιοδεία που ετοιμάζει για να γιορτάσει τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία, με τίτλο «Αυτό το πάρτι που θέλω» τη στιγμή που το πρόσφατο single της με τον Φοίβο, «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο ραδιοφωνικό airplay και τα YouTube views, έχοντας γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του κοινού.