Μια από τις πιο αγαπημένες τιάρες της πριγκίπισσας Νταιάνα φαίνεται πως θα φορέσει η Κέιτ Μίντλετον, σε μια δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι του Μπάκινγκχαμ την επόμενη εβδομάδα.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα δώσει το παρών στην ετήσια δεξίωση για το διπλωματικό σώμα, που θα διοργανωθεί από την βασίλισσα Ελισάβετ την Τετάρτη 11/12.

Κάθε χρόνο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που πηγαίνουν στην δεξίωση, συνηθίζουν να φοράνε τα πιο εντυπωσιακά τους κοσμήματα, όποτε δεν είναι απίθανο να δούμε την Κέιτ να φοράει την τιάρα με τα μαργαριτάρια, που είχε το όνομα, Cambridge Lover’s Knot.

Η συγκεκριμένη τιάρα ήταν μια από τις πιο αγαπημένες της πριγκίπισσας Νταιάνα και συνήθιζε να τη φοράει σε αρκετές επίσημες εκδηλώσεις που έδινε το παρών. Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν πως εξαιτίας του βάρους της η συγκεκριμένη Τιάρα της προκαλούσε έντονους πονοκεφάλους.  Τελικά, όταν η Νταιάνα χώρισε με τον  Κάρολο, επέστρεψε την τιάρα πίσω στην Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, αφού ήταν απλά δανεική.

Από τότε η βασίλισσα Ελισάβετ έχει δανείσει την τιάρα αρκετές φόρες στην Κέιτ Μίντλετον.  Αν μάλιστα επιλέξει την επιλέξει και για τη συγκεκριμένη δεξίωση, τότε θα είναι η πέμπτη φόρα που θα τη δούμε να τη φοράει.