Τους τελευταίους μήνες η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να δοκιμάσει τη δυναμική του Youtube και να γίνει κι αυτή μια youtuber, μια vlogger. Κατά καιρούς αναρτά βίντεο από δράσεις της, αλλά σε είναι σε πολύ απλή κατάσταση, με μια μόνο κάμερα χωρίς συγκεκριμένο κόνσεπτ. Σε αυτά τα πρώτα της βήματα στο ιδιαίτερο κομμάτι του content creating, βρέθηκε δίπλα σε έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες, τον Κώστα Μαλιάτση, σε ένα βίντεο που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε.

«Ήρθα να πάρω μαθήματα από τον ειδικό» είπε με σαρκασμό η Κάτια Ζυγούλη και μαζί με τον Μαλιάτση μπήκαν κατευθείαν στο ψητό. «Νιώθω σαν να δίνω εξετάσεις» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος, καθώς ο Μαλιάτσης παρακολουθούσε τα βίντεο της και σχολίαζε τα σωστά και τα λάθη.

Η συνύπαρξή τους είναι απολαυστική και σίγουρα είναι μεγάλο επίτευγμα που υπήρξε βίντεο του Μαλιάτση στο Youtube χωρίς ίχνος βρισιάς.

Στα πολύ ενδιαφέροντα των όσων είπαν, ήταν η αποκάλυψη της Ζυγούλη πως πέρασε από δοκιμαστικό για επιτροπή στο GNTM και δεν την πήραν, κάτι που την ανακούφισε.