Η Ιρίνα Σάικ ολόγυμνη στη νέα διαφήμιση του Calvin Klein

Είτε πρόκειται για τις φωτογραφίσεις της είτε για διαφημίσεις όπως αυτή στον Calvin Klein, η Ιρίνα Σάικ είχε πολύ καιρό να κάνει κάτι τόσο αποκαλυπτικό. Από τη στιγμή που γέννησε και μετά, κανένα της επαγγελματικό πρότζεκτ δεν περιελάμβανε την ίδια σε φουλ γυμνό.

Μέχρι που ήρθε αυτή η διαφήμιση για τις νέες τσάντες της γνωστής επωνυμίας και κατέδειξε για άλλη μια φορά την ισχυρή παρουσία της Σάικ στον χώρο της μόδας τα τελευταία 12-13 χρόνια.

Μπορεί στο προηγούμενο διάστημα να ήταν λιγότερο συχνές οι δουλειές της και σίγουρα λιγότερες οι συμμετοχές της σε catwalk, αλλά δεν παύει να είναι μια από τις 2-3 πιο σέξι γυναίκες που έχουν εμφανιστεί στο χώρο της μόδας στον 21ο αιώνα.

Η 33χρονη καλλονή είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Calvin Klein και στο βίντεο την βλέπουμε σε διάφορα κόνσεπτ. Όχι μόνο στο εντελώς γυμνό. Σε ένα πλάνο τη βλέπουμε με μια καπαρντίνα. Σε ένα άλλο με ένα διχτυωτό καλσόν να καλύπτει κάπως το γυμνό της κορμί.

Όπως φαίνεται, η Ιρίνα είναι έτοιμη να πάει στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της μετά τον χωρισμό με τον Κούπερ τον περασμένο Μάιο.

View this post on Instagram

Unlocked in #MyCalvins 🔒🖤 New @calvinklein by @inezandvinoodh, casting @ashleybrokaw

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on