Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος είναι ένα από τα ζευγάρια που αγαπήθηκαν πολύ από το ελληνικό κοινό και παρόλο που επέλεξαν τα τρία τελευταία χρόνια να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην Αμερική διατηρούν ακόμη τους θαυμαστές τους στην χώρα μου.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα το κύμα αγάπης προς το πρόσωπο τους έχει ενισχυθεί αφού έχουν επιστρέψει στη χώρα μας , η Ιωάννα ως παρουσιάστρια του Bake Off και ο Πάνος με την ιδιότητα του τραγουδοποιού.

Βέβαια όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί πολλά για τη σχέση τους αφού συνεχώς φήμες τους θέλουν να χωρίζουν ενώ εκείνοι επιμένουν να μην δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι πραγματικά συμβαίνει. Ωστόσο όλα δείχνουν πως περνούν μια από τις καλύτερες φάσεις τους αφού λίγες μέρες πριν βρέθηκαν στην Ιταλία από όπου και δημοσίευσαν κάποια κοινά τους στιγμιότυπα.

Κάτι ακόμη που αποδεικνύει πως το ζευγάρι παραμένει αγαπημένο, είναι το γεγονός πως η Ιωάννα είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Πάνου και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Μια από αυτές τις φορές ήταν και στις 9 Δεκέμβρη σε μια από τις live εμφανίσεις του ηθοποιού. Η Ιωάννα βρέθηκε στο πρώτο τραπέζι και διασκέδασε με την καρδιά της ενώ εμψύχωνε συνεχώς τον αγαπημένο της τραγουδώντας και χειροκροτώντας.