Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη. Όπως ήταν φυσικό μίλησε και για την πολύκροτη φωτογραφία που ανήρτησε πρόσφατα στο λογαριασμό της από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Για την ανάρτηση ως ανάρτηση αλλά και όσα έχει ακούσει αυτό το διάστημα τοποθετήθηκε η Ιωάννα. Στην εκπομπή προβλήθηκαν και τα σχόλια της συμπαίκτριάς της στο My Style Rocks, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν θα ανέβαζε μία τέτοια φωτογραφία, παρότι της σχολίασε την εν λόγω ανάρτηση.

«Η Αλεξάνδρα είναι μία διακριτική προσωπικότητα. Δεν της αρέσει με τίποτα να προκαλεί με μία συμπεριφορά που πιθανώς να είναι αντισυμβατική για κάποιους. Εμένα δεν θα με νοιάζει τι θα πει ο γείτονάς μου ή κάποιος που είναι σε μία τηλεοπτική εκπομπή… Η Αλεξάνδρα δεν θα φωτογραφιζόταν έτσι και αν έπαιρνε αυτά τα σχόλια θα έσβηνε», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σχόλιο που έκανε στη συνέχεια. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να την κατεβάσω. Με ενόχλησε πάρα πολύ που άκουσα σε εκπομπές “Να τη σβήσει αμέσως και να ζητήσει συγγνώμη”. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που θίγει. Είμαι απλά εγώ με το ντύσιμο μίας νεαρής κοπέλας, που κάνω περιήγηση στο Βερολίνο… Τι να κάνω να πάω να αλλάξω και να πάω την επόμενη μέρα; », δήλωσε.

Δείτε τι ανέφερε για το εν λόγω μνημείο  στη συνέχεια.