Ο αυστηρός κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για το θέμα που απασχόλησε, ειδικά στις audition όσο τίποτα το ριάλιτι των μοντέλων. Τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Παλιά ήταν στην τηλεόραση πάρε ξανθό μαλλί, πάρε λίγο στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγές. Τι δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Αυτό είναι next top τηλεπερσόνα. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική τόσο μικρή που να μην την καταλαβαίνω εγώ, να μην φαίνεται, μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου» είπε ο Δημήτρης Σκουλός υποστηρίζοντας την άποψή του πως τα μοντέλα δεν πρέπει να υποβάλλονται σε πλαστικές επεμβάσεις.

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη του επισήμανε πως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει πλαστική στη μύτη και φαίνεται.

«Δεν το γνωρίζω αυτό για την Ηλιάνα. Δεν την έχω ρωτήσει ποτέ. Μπορεί να την έχει φτιάξει αλλά δεν το γνωρίζω αυτό. Δεν την έχω ρωτήσει ποτέ, θα τη ρωτήσω. Πάντως εμένα δε μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται συνέχεια δίπλα μου και δε μου φαίνεται φτιαγμένη» ήταν η απάντηση του Δημήτρη Σκουλού.

Δείτε το απόσπασμα

Στη συνέχεια βέβαια ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε και στην διεθνή καριέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία έχει αμφισβητηθεί κατά καιρούς από πολλούς.

«Η Ηλιάνα έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Δεν έχει κάνει καμία Ελληνίδα εκτός από μια-δυο ξένη VOGUE αλλά οι Ελληνίδες ήταν πάντα money-makers. Έκαναν πάντα commercial δουλειές, καταλόγους, καμπάνιες, διαφημιστικά, που έχουν πολύ καλά λεφτά. Και αυτό είναι μια καριέρα. Η Ηλιάνα τα τελευταία χρόνια ζει στην Νέα Υόρκη και το ξέρω γιατί έχουμε κοινούς φίλους, την ήξερα και από παλιά. Δουλεύει πάρα πολύ» .