Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανιδού, «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της με την Τατίανα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο της ξεκίνημα στο τραγούδι, αλλά και στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς: «Στεναχωρήθηκα που χωρίσαμε αλλά δεν έπεσα στα πατώματα»

«Έτσι έρχονται τα πράγματα στη ζωή. Ή προχωράς ή σταματάς. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί. Μετά τον χωρισμό επέλεξα να κλειστώ τρεις μήνες στον εαυτό μου. Και στη σχέση μέσα όταν με ρωτούσαν για το μέλλον μας, αισθανόμουν περίεργα. Ακόμη και το κομμάτι της δημοσιοποίησης του χωρισμού, ήθελα να κάτσω λίγο πιο πίσω. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο είναι ένα ευχάριστο γεγονός, όταν όμως χωρίζεις ξαφνικά όλοι το αντιμετωπίζουν ως κάτι δυσάρεστο. Ξέρω ότι είναι κάτι που απασχολεί», ανέφερε αρχικά η Ιλένια για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω τις καλές στιγμές. Μετά από πέντε χρόνια είτε προχωράς είτε σταματάς. Έχουμε περάσει όμορφες στιγμές και αυτές κρατάω. Φανταζόμασταν αλλιώς το μέλλον. Θέλαμε διαφορετικά πράγματα να στο πω πιο απλά. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πάρα πολύ βάση στη δουλειά μου, σε αυτό το καινούργιο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω να δω και την Ιλένια… Γιατί ακριβώς επειδή πάντα έκανα λίγο πίσω, αποφάσισα πως πρέπει να κάνω και λίγο μπροστά. Για μένα…» ολοκλήρωσε.