Η Γιάννα Τερζή δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision, οπότε όπως είναι φυσικό η υποστήριξη των Ελλήνων έχει συσπειρωθεί στο πλευρό της Κύπρου και της Ελένης Φουρέιρα. Με την τελευταία να συγκαταλέγεται στα δυνατά φαβορί του διαγωνισμού, θα περίμενε κανείς να έχει και την πλήρη υποστήριξη της Γιάννας. Η εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής όμως έκανε ένα Instagram story με την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας, στην οποία μάλιστα ευχήθηκε να νικήσει. Δείτε την επίμαχη φωτογραφία που τώρα μετά το πέρας των 24 ωρών έχει διαγραφεί:

terzi

Η ίδια η Γιάννα καταφθάνοντας στο αεροδρόμιο δήλωσε «Ήταν το πρώτο σοκ λίγο άβολο και η πρώτη μέρα, αλλά τώρα γύρισα στην Ελλάδα, στο σπίτι μου, στη χώρα μου που το τραγούδι είναι νούμερο ένα ακόμα. Εντάξει, όλα καλά. Από τη μέρα που φτάσαμε στην Πορτογαλία, μόνο παλεύαμε για να πάρουμε τα δεδομένα που υποτίθεται ότι είχαμε συμφωνήσει μήνες πριν και γενικότερα από τότε που είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε τις προτάσεις μας για τη σκηνική παρουσία. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που καταφέραμε μετά από πάρα πολύ προσπάθεια και από αυτά που ήταν αυτοί διατεθειμένοι να μας δώσουν. Προσαρμόσαμε την εμφάνισή μας σύμφωνα με αυτά που μπορούσαν να γίνουν στη σκηνή»

«Η Κύπρος είναι δεδομένο ότι θέλω να πάμε καλά, η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή, δεν γίναμε γραφικοί μεταξύ μας -γιατί μην ξεχνάτε ότι η Ευρώπη λέει συνέχεια ότι είμαστε γραφικοί και δίνουμε τα 12αρια μας- το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους» σημείωσε.

«Η Βουλγαρία ήταν η μοναδική χώρα που όταν αποκλειστήκαμε ήρθαν στο καμαρίνι και έκλαιγαν τα παιδιά μαζί μας. Ήθελα να τους δώσω μια πολύ μεγάλη ευχή, χωρίς να είναι κυριολεκτική αναγκαστικά, ο ένας λέγαμε στον άλλον ότι θα κερδίσεις εσύ. Γίναμε φίλοι με τόσους τραγουδιστές, μου αρέσουν και άλλα τραγούδια. Με την Ελένη Φουρέιρα μίλησα χθες στο τηλέφωνο, της ευχήθηκα καλή επιτυχία και μου είπε μη τυχόν και σε ξαναδώ στεναχωρημένη. Κρίθηκα σε μια λάθος εμφάνιση».