Επιτυχημένη τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της, η Μπέσυ Μάλφα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό You και μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Απόφοιτη από τις καλόγριες με Γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο, η γνωστή ηθοποιός ήταν άραγε ένα καλομαθημένο παιδί; «Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί οι γονείς μου είχαν ‘’κλεφτεί’’ και με το υστέρημα τους με σπουδάζανε. Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά άπταιστα, Γερμανικά και Ιταλικά ψιλοκαταλαβαίνω, έκανα μπαλέτο, πιάνο, τραγούδι. Ήμουν ένα παιδί που πέρασε δύσκολα όσον αφορά τα οικονομικά, γι’αυτό και δεν με τρομάζουν οι οικονομικές δυσκολίες. Η μαμά μου ζωγράφιζε και πουλούσε τους πίνακες της για να με σπουδάσει και ο μπαμπάς μου ήταν στο Πολεμικό Ναυτικό και ό,τι έβγαζαν πήγαιναν στις σπουδές μας εμένα και του αδερφού μου. Όμως οι δυο τους ήταν πολύ αγαπημένοι, πολύ ερωτευμένοι και έδιναν τα πάντα για τα παιδιά τους. Τους έχασα πολύ νωρίς, η μαμά μου έζησε δέκα χρόνια παραπάνω από τον μπαμπά μου, αλλά δεν το ήθελε καθόλου αυτό, περίμενε την ώρα και τη στιγμή για να πάει κοντά του… Η απώλεια των γονιών μου νιώθω ότι είναι ο δικός μου ξεριζωμός και πονάει πολύ», εξομολογείται η Μπέσυ Μάλφα.

Υπήρξαν συμβουλές που της έδωσαν οι γονείς της και τις πέρασε με τη σειρά της στα παιδιά της: «Στα παιδιά μου μιλάω πολύ και εκείνο που θυμάμαι να μου λέει ο μπαμπάς μου είναι: ‘’Το κούτελό σου παιδί μου να έχεις καθαρό’’. Η μητέρα μου, πάλι, μου έλεγε ‘’Να έχεις αυτοπεποίθηση και να πιστεύεις στον εαυτό σου γιατί για εμένα είσαι το καλύτερο και ομορφότερο παιδάκι. Μην λες ψέματα γιατί φαίνεται στα μάτια σου’’», αποκαλύπτει ενώ αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα και την πειθαρχία στο σπίτι της: «Υπήρχε σεβασμός και δημοκρατία, ήταν φίλοι μου οι γονείς μου… Ήταν και οι δυο ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου».