Στα εγκαίνια ενός νέου club της Αθήνας βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής πολλά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά σε αυτά ήταν η Βίκυ Κάβουρα η οποία μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα».

Η  ηθοποιός κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της φαινόταν ήρεμη και ευδιάθετη μέχρι που μια ερώτηση σχετική με τον Σάββα Γκέντσογλου και την Αγγελική Ηλιάδη την έκανε να αλλάξει τελείως διάθεση και να αποχωρήσει.

«Τόση ώρα που μιλούσαμε για τα φαγητά, τα θρίλερ και όλα αυτά, πέρασα πολύ ωραία. Τώρα θα πάω μέσα να χορέψω και δεν θα μου χαλάσετε τη διάθεση εσείς. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Θέλω να πάω να χορέψω, ευχαριστώ πολύ!» ανέφερε η ηθοποιός κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν θέλει να ξαναμιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Αγγελική Ηλιάδη μέσα από συνέντευξή της δήλωσε πως γνώριζε για την πολύμηνη σχέση της ηθοποιού με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του δεύτερου παιδιού της.

Στις δηλώσεις αυτές απάντησε τόσο ο ποδοσφαιριστής λέγοντας πως αυτή η ιστορία του δημιουργεί προβλήματα στη δουλειά του, όσο και η ηθοποιός διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της Αγγελικής Ηλιάδη.

Βέβαια θέση πήρε και η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου ανοίγοντας νέο κύκλο αντιπαραθέσεων με την τραγουδίστρια.