Όχι, δεν έχετε χάσει κάποιο επεισόδιο. Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στον Alpha και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στις 30 Σεπτεμβρίου. Απλώς, τα Studio Pro του καναλιού που βρίσκονται στη θέση Πέτσα-Βακαλοπούλου στην Παλλήνη, είναι πολύ κοντά στο νέο κτήριο του Star, αφού τα δύο κανάλια μοιράζονται και τον ίδιο ιδιοκτήτη.

Από τη στιγμή που αρκετό από το προσωπικό του Star μετακόμισε στα νέα γραφεία – η μετάβαση έγινε μέσα στο καλοκαίρι – η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε εμφανιστεί άλλη φορά. Μόλις χθες ήταν η πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες της εν όψει της πρεμιέρας της εκπομπής και πέρασε από τα γραφεία του Star.

Όπως ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Μεσημέρι Με Τον Γιώργο Λιάγκα, η Ελένη Μενεγάκη έγινε αντικείμενο θαυμασμού άμα τη εμφανίσει της με αρκετούς δημοσιογράφους του καναλιού να αφήνουν τα γραφεία τους και να βγαίνουν στο παράθυρο να τη δουν ή να κατεβαίνουν κάτω να τη χαιρετήσουν. Η Πατλάκη είπε κιόλας πως μοίρασε αυτόγραφα σε κάποιους που της το ζήτησαν.

Η Μενεγάκη συναντήθηκε εκει με τον πρόεδρο του Star, τον κύριο Κυριακόπουλο, και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha και μαζί δείπνησαν στον τελευταίο όροφο, όπου κάθε Τετάρτη ο κύριος Κυριακόπουλος παραθέτει γεύμα σε στελέχη και προσκεκλημένους του, όπως είπαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.