Τις τελευταίες της βουτιές θέλησε να απολαύσει η Στέλλα Καλλή λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων της στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου. Οι στιγμές χαλάρωσης που επιθυμούσε να ζήσει όμως, δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τις περίμενε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso μια βόλτα με το τζετ σκι στα ανοιχτά του Πόρου κατέληξε σε εφιάλτη για την γνωστή τραγουδίστρια.

Το καταπράσινο νησί του αργοσαρωνικού και συγκεκριμένα την περιοχή Μοναστήρι, επέλεξε η Στέλλα Καλλή για να απολαύσει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Από το συγκεκριμένο σημείο η τραγουδίστρια πήρε ένα τζετ σκι το μεσημέρι της Τρίτης για να κάνει μια βόλτα. Κάποια στιγμή και ενώ είχε απομακρυνθεί πολύ από την ακτή, το τζετ σκι παρουσίασε βλάβη και η μηχανή έσβησε.

Η τραγουδίστρια αφού προσπάθησε να ξαναβάλει μπρος χωρίς να τα καταφέρει, βούτηξε στο νερό και ξεκίνησε να κολυμπάει προς την ακτή. Όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της στην εφημερίδα, χρειάστηκε να κολυμπήσει δύο ώρες μέχρι να καταφέρει να φτάσει στην παραλία. Όταν βγήκε από την θάλασσα ήταν χλομή και είχε υποστεί σοκ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα με ελικόπτερο στο Ιατρικό Κέντρο της Αθήνας όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς. Πλέον είναι καλά και προσπαθεί να αφήσει πίσω της την τραυματική εμπειρία που έζησε.