Η Δωροθέα Μερκούρη λατρεύει τα ζώα και αυτό αποδεικνύεται από την επιλογή της να γεμίζει τα προφίλ της στα social media με φωτογραφίες τους. Εκτός από την Γαία και την Ηλέκτρα, τα δυο ζωάκια που απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ολλανδό κομμωτή Γουάρντ Σρέγκεχοϊρντ, υιοθέτησε και τον Romeo, ένα πανέμορφο γατάκι!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων, η ηθοποιός και πρώην μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram στιγμιότυπα με τον μικρούλη. Σε ένα από αυτά απεικονίζεται αγκαλιά με τον γατούλη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της!

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, χωρίς τα προϊόντα ομορφιάς είναι κούκλα!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Dorothea Mercouri (3) Dorothea Mercouri (2) Dorothea Mercouri (4) Dorothea Mercouri (5) Dorothea Mercouri (6) Dorothea Mercouri (1)

«Είµαι µια γυναίκα που σέβεται τον χρόνο και την κάθε ηλικία. Η κάθε ηλικία, λοιπόν, έχει έναν δρόµο που πρέπει να περπατήσουµε και µας φέρνει µια διαφορετική εµπειρία ζωής. Η Anna Magnani όταν είχε αρχίσει να µεγαλώνει και τη ρωτούσαν επανειληµµένα γιατί δεν έκανε lifting για να κρύψει τις ρυτίδες της, είχε πει: “Μη µου τις βγάλετε γιατί έχω πληρώσει ακριβά για να τις έχω”. Πίστευε πως κάθε ρυτίδα της ήταν και µια εµπειρία ζωής. Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ. Για την ώρα σέβοµαι αυτό που επιλέγει ο χρόνος να δείξει πάνω µου» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Glow.