Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος κρατά εδώ και πολλά χρόνια την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη νέα φετινή σεζόν αλλά και για όλα όσα ελπίζει πως θα συμβούν. Δείτε ένα απόσπασμα με όσα είπε στην Αφροδίτη Γραμμέλη και το Βήμα.

«Αξιοπρέπεια για όλους. Στα ΑΤΜ το καλοκαίρι άκουσα πάνω από ένα εκατομμύριο φορές τη φράση «μα κι εσείς εδώ!» Ωραία ηχούσε στα αυτιά μου. Νόμιζε ο κόσμος ότι εμείς οι σταρ δεν θα πηγαίναμε στα ΑΤΜ. Δεν διαφέρουμε σε τίποτα. Οι μισθοί πια δεν διαφοροποιούνται. Για να σας απαντήσω πιστεύω ότι θα είναι μια τηλεοπτική χρονιά προσγειωμένη. Είναι ευκαιρία να δούμε ότι τα μεγάλα ανοίγματα σε μία μικρή αγορά ήταν λάθος. Ο ανταγωνισμός ξεκίνησε από αυτούς που έπαιρναν τον έναν και τον άλλον», δήλωσε ο ίδιος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν ζήτησα ποτέ αύξηση, μου την έδιναν πάντα οι απέναντι. Κι αυτό το πηγαινέλα μου θυμίζει αποτυχημένους ποδοσφαιριστές. Δεν δουλεύεις για τη φανέλα αλλά για την αξιοπρέπεια και αυτή μου επέβαλε να μην είμαι γυρολόγος, χωρίς να θέλω να θίξω όλους όσοι κάνουν μεταγραφές».

Διαβάστε ακόμα:

Η επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη: Μετά από αρκετό καιρό ξαναείπε «Καλημέρα Ελλάδα» στο τηλεοπτικό κοινό

Γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Είναι φαινόμενο ο Παπαδάκης και δεν είναι τυχαίο που είναι τόσα χρόνια πρώτος»

Τηλεοπτικές αλλαγές: Ποια στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη αποχωρεί από την εκπομπή μετά από τρία χρόνια;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store