Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ όσο μπορεί σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή και κυρίως το παιδί του.

Το γεγονός αυτό βέβαια ήταν η αιτία τις τελευταίες μέρες να είναι στο επίκεντρο των εκπομπών μετά την αποχώρησή του από συνέντευξη σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα κάνει δεύτερο παιδί. Ο ηθοποιός ωστόσο έδωσε την δική του εξήγηση, τόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όσο και όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό του MEGA «Καλημερούδια».

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο με άλλη αφορμή. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σχολιάσει ποτέ συνάδελφο του, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που μιλά δημόσια και κρίνει τον συνάδελφό του, Παύλο Χαϊκάλη όσον αφορά στη συμπεριφορά του.

«Ο Παύλος Χαϊκάλης, είναι ο καλύτερος ηθοποιός αν και με έχει απογοητεύσει. Με απογοήτευσε όταν μας παράτησε και έφυγε από την παράσταση, θα πηγαίναμε περιοδεία με την Κάτια Δανδουλάκη. Είναι από τα πράγματα που δεν θα του συγχωρήσω. Είχαμε βρεθεί στο καμαρίνι και μου είπε: «Γιάννη, θα φύγω γιατί θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά». Του απάντησα: «Αν θες να ασχοληθείς με την πολιτική, μαγκιά σου, μην πας όμως σε άλλη παράσταση», «Όχι! Είσαι τρελός που θα πάω εγώ σε άλλη παράσταση;», μου είπε. Και τελικά είχε κλείσει και πήγε σε άλλη παράσταση», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν δίστασε να αναφερθεί και στην πολιτική πορεία του ηθοποιού δηλώνοντας: «Εκτός αυτού, η πολιτική του στάση με τους Α.Ν.ΕΛ. δεν μου άρεσε. Τώρα τελευταία έφυγε και από άλλη παράσταση. Ο Παύλος, στη σκηνή, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, σου αφήνει τόσο χώρο. Δεν θέλει ούτε να σε φάει, ούτε να σε καταπιεί, ούτε λειτουργεί ανταγωνιστικά. Είναι ένας άνθρωπος λουσμένος με ταλέντο από την κορυφή ως τα νύχια. Μπορεί να κάνει κωμωδία και δράμα με την ίδια άνεση. Είναι μια ταλεντάρα, απλώς με χαλάει η συμπεριφορά του. Δεν είναι θέμα προσωπικότητας, αλλά συνεργασίας. Αυτό το επάγγελμα είναι σαν το ποδόσφαιρο. Μπορεί να σκοράρει ένας, αλλά τον βοηθάνε άλλοι δέκα. Μπορεί να είναι μαραθώνιος για τον καθένα, αλλά, αν δεν δουλεύεις ομαδικά, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό».

Λέτε να ξεκινά μια νέα κόντρα στην ελληνική showbiz και να έχουμε απάντηση;