Τα τελευταία χρόνια την βλέπαμε κυρίως με σκούρο μαύρο μαλλί και γενικώς πιο σκούρους τόνους στο πρόσωπο. Η Δανάη Μπάρκα έκανε μια αλλαγή που είναι σίγουρα πιο καλοκαιρινή και της πάει πολύ.

Η ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου το χρώμα στο μαλλί της είναι τζίντζερ και όπως αποκαλύπτει στο σχόλιο, είναι μια επιλογή που είχε κάνει παλιότερα, αλλά για τις ανάγκες ενός ρόλου δεν την κράτησε πολύ.

«Όταν πριν από 6 χρόνια η Τούλα μου πρότεινε το τζίντζερ είχα πάθει πανικό. Το είχαμε κάνει,είχε βγει τέλειο αλλά μετά για μια παράσταση έπρεπε να τα σκουρύνω! Να που…ξαναγύρισα. Και ενώ με τοοοσες αλλαγές έπρεπε να μην έχω μαλλιά,ευτυχώς έχω το καλύτερο κομμωτηριο όποτε δεν φοβάμαι τίποτα».

View this post on Instagram

‼️ N̥e̥w̥ h̥ḁi̥r̥• D̥o̥n̥t̥ c̥ḁr̥e̥ • ‼️ ——— Όταν πριν από 6 χρόνια η Τούλα μου πρότεινε το τζίντζερ είχα πάθει πανικό. Το είχαμε κάνει,είχε βγει τέλειο αλλά μετά για μια παράσταση έπρεπε να τα σκουρύνω! Να που…ξαναγύρισα 😉 Και ενώ με τοοοσες αλλαγές έπρεπε να μην έχω μαλλιά,ευτυχώς έχω το καλύτερο κομμωτηριο όποτε δεν φοβάμαι τίποτα ♥️ @a.adamantidis ♥️ — Ευχαριστώ Τούλα♥️ ——

A post shared by Danai Barka 🌻 (@danai_barka) on