Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ακούσει τα… «μύρια όσα» την φετινή χρονιά για την καριέρα της. Πολλοί είναι αυτοί, οι οποίοι την κατέκριναν ή σχολίασαν πως δεν έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Σήμερα η Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία έχει συνεργαστεί, βρέθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε σχετικά. Συγκεκριμένα μίλησε για το εντυπωσιακό μοντέλο και διευκρίνισε για την πορεία της:

«Η Ηλιάνα την τελευταία 7ετία ζει στη Νέα Υόρκη. Παλεύει μόνη της από παιδάκι. Όταν γνωριστήκαμε και την ανέλαβα μετά από λίγο καιρό έφυγε στο εξωτερικό. Γερμανία, Ιταλία και μετά Νέα Υόρκη.  Αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά δεν μπορεί να σέρνει ο καθένας το βιογραφικό του να λέει τότε έκανα Dolce&Gabbana, τότε έκανα το ένα, τότε έκανα το άλλο…

Φαίνεται η φινέτσα της το ύφος της, πώς μιλάει πώς περπατάει.. Φαίνεται είναι μοντέλο εξωτερικού. Είτε μας αρέσει είτε όχι.

Έχουμε ένα κόμπλεξ με τους ανθρώπους που πετυχαίνουν. Ήρθε ένα παιδί εδώ και άνθισε. Είναι κάτι άλλο στην ελληνική τηλεόραση. Είναι ένα κορίτσι καστανό, ωραίο, μεστό… Ελληνιδάρα! Που λείπει αυτό το πράγμα από την ελληνική αγορά και είναι κάτι άλλο.».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί.