Η Χριστίνα Παπαδέλλη κατάφερε να ξεχωρίσει στο My Style Rocks με το στιλ αλλά και με την προσωπικότητά της. Η προσωπική της ιστορία άγγιξε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές.

Η Χριστίνα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού,  αποκάλυψε πως δεν έχει επαφές με το βιολογικό της πατέρα και λάτρευα το θετό. Ο Παπαδέλης όπως είναι το επίθετο του θετού της πατέρα δε βρίσκεται στη ζωή όμως η ίδια τον έχει για πάντα τόσο στην καρδιά της όσο και στο σώμα της, αφού τον έχει κάνει τατουάζ.

Η παίκτρια με καταγωγή από το Σουδάν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου», και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το λόγο που δεν μιλάει εδώ και δυο χρόνια με το βιολογικό της πατέρα αλλά και για την αγάπη που έχει στη μητέρα της.

«Ήξερα από την αρχή ότι ο μπαμπάς που γνώρισα δεν ήταν ο βιολογικός μου πατέρας… Με τον βιολογικό μου πατέρα δεν έχω καμία επαφή γιατί με απέρριψε με τη στάση του. Ο Παπαδέλης πέθανε το 2000, στα 81 του χρόνια. Τον έζησα για εννιά χρόνια…. Πήρα πολύ αγάπη από τον θετό πατέρα μου. Έχω πολλές αναμνήσεις από αυτόν… Ο βιολογικός μου πατέρας είναι Μουσουλμάνος και διαφωνεί με τον τρόπο ζωής μου. Πριν δύο χρόνια ανακάλυψε το Facebook, είδε φωτογραφίες μου και τότε σταματήσαμε να μιλάμε. Όσο περνούσαν τα χρόνια εγώ τον απέφευγα… Αν ήθελε να με δει θα μπορούσε να έρθει να δει. Είναι τόσο απλά τα πράγματα… Δεν μου λείπει κάτι από αυτόν, γιατί δεν έχω ζήσει κάτι μαζί του για να μου λείπει… Στο σώμα μου έχω τατουάζ τον θετό πατέρα μου…», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Παπαδέλλη.

Δείτε το βίντεο