Τον περασμένο Απρίλιο η Cardi B είχε δώσει μια συνέντευξη στο GQ όπου ομολογούσε ότι σε ηλικία 16 ετών είχε γίνει μέλος της διαβόητης συμμορίας του Λος Άντζελες, τους Blood. Μάλιστα, στο τραγούδι της Bodak Yellow έχει έναν στίχο που αναφέρεται σε «bloody shoes» και πολλοί έκαναν τη συγκεκριμένη σύνδεση με τη συμμορία.

Επιπλέον, από την ημέρα που απέκτησε τόση δόξα, είχε βγάλει στη φόρα όλη τη συναναστροφή της με τον κόσμο της νύχτας. Δεν έκρυψε τίποτα. Τουλάχιστον αυτό απορρέει από τα κατά καιρούς λεγόμενά της. Από τις αρχές της εβδομάδας όμως είναι και πάλι μπλεγμένη σε μια ιστορία με συμμορία.

Οι Nine Trey είναι σαν μια θυγατρική συμμορία των Blood, και έχει αναλάβει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, με επίκεντρο το Μπρούκλιν και το Μανχάταν στη Νέα Υόρκη. Μέλος της είναι ο ράπερ Tekashi 6ix9ine, ο οποίος συνελήφθη τον Φεβρουάριο και δικάζεται αυτές τις μέρες. Στην απολογία του στην τρίτη μέρα της δίκης του, ο Tekashi ενέπλεξε την Cardi B λέγοντας πως ήταν μέλος των Nine Trey και την είχε δει σε ορισμένες αποστολές στο παρελθόν.

Η Cardi B έσπευσε να αρνηθεί τη συμμετοχή της στους Nine Trey με αναρτήσεις της στα social media, ενώ και οι εκπρόσωποί της έπραξαν το ίδιο σε όσα μέσα τους προσέγγισαν.

View this post on Instagram

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on

Όσο για τον Tekashi, έχει αποδεχτεί την συμφωνία που του πρότειναν ώστε να μην φάει το ανώτερο της ποινής των 47 ετών για τις 9 κατηγορίες, κι είναι πιθανό να εκτελέσει μια ποινή δεκαετίας εφόσον συνεργαστεί με τις αρχές και δώσει και άλλα ονόματα προς σύλληψη.