Η Αριάνα Γκράντε ακύρωσε συναντήσεις με fans γιατί το άγχος και η κατάθλιψη της «χτύπησαν» ταβάνι

Σε δύσκολη κατάσταση ψυχολογικά είναι για άλλη μια φορά η 26χρονη Αριάντα Γκράντε. Εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινήσει η ευρωπαϊκή της περιοδεία και στο πλαίσιο των συναυλιών είχαν προγραμματιστεί ειδικά events πριν και μετά, στα οποία η Γκραντε θα περνούσε χρόνο με φανατικούς θαυμαστές της.

Είναι τα λεγόμενα meet and greet που θα γίνονταν στον VIP χώρο με Soundcheck Parties να έχουν οργανωθεί από την παραγωγή. Πρόκειται για ένα πακέτο απόλαυσης για τους fans της Γκράντε που αρκετοί το πλήρωσαν αρκετά αδρά. Όμως η ποπστάρ δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλο το πρόγραμμα που της έχουν στήσει.

Κάπως έτσι, πριν 4 μέρες ακυρώθηκε ένα event στο Άντβερπ του Βελγίου και τότε πάρθηκε η απόφαση να ακυρωθούν όλα και να μείνει η Γκράντε μόνο στο κομμάτι των συναυλιών. Μάλιστα, η παραγωγή ανακοίνωσε πως θα υπάρξει μερική επιστροφή χρημάτων της τάξης των 166 λιρών.

Ο λόγος που έγιναν αυτές οι ακυρώσεις έχει να κάνει με την ίδια την Αριάνα, η οποία έχει μπει πάλι σε μια δύσκολο ψυχολογική περίοδο. Οι εκπρόσωποι της ανέφεραν στην επίσημη ανακοίνωση ότι πρέπει να προστατεύσει τη φωνή της και να κρατήσει ενέργεια εν όψει και των επόμενων συναυλιών της, την ώρα που προστέθηκαν νέες πόλεις στο αρχικό tour.

Αυτό έρχεται να ενωθεί με την ειλικρινή ανακοίνωση της Αριάνα Γκράντε μετά την ακύρωση στο Άντβερπ. «Ήρθε η ώρα για ειλικρίνεια. Η κατάθλιψη μου και το άγχος μου έχουν πιάσει ρεκόρ τελευταία. Σας δίνω ότι έχω και πιέζω τον εαυτό μου να δώσει παραπάνω για να μην σας δείξω την πραγματικότητα. Σήμερα όμως ήταν πολύ σκληρά για μένα» είχε πει η Γκράντε.