Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας είναι αδελφικοί φίλοι. Η σχέση τους μετράει πάνω από 10 χρόνια. Από το 2016 είχαν και την ευκαιρία να συνυπάρξουν τηλεοπτικά στο The Voice. Για τον 4ο κύκλο του talent show αυτή η συνύπαρξη δεν συνεχίστηκε. Ο Μαραβέγιας αποχώρησε και τη θέση του πήρε η επίσης φίλη τους, η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασε στον Σταυρό του Νότου το νέο του τραγούδι με τον Αποστόλη Βαλαρούτσο και τον Γιώργο Μυλωνά, κι εκεί βρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου. Η παρουσία του εκεί έδωσε αφορμή στους ρεπόρτερ να ρωτήσουν τον Μουζουράκη για το ότι δεν έχει τον φίλο του στο The Voice.

Μιλώντας στη Φωλιά των ΚουΚου, ο Μουζουράκης αποκάλυψε ότι γνώριζε για την αποχώρηση από την πρώτη στιγμή και μάλιστα με τον Μαραβέγια έχουν συζητήσει μαζί το ενδεχόμενο να έφευγαν.

«Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο το συζητούσαμε με τον Κωστή, φέτος ο Κωστής το έκανε πραγματικότητα. Δεν είναι τόσο κουραστικό, είναι ότι σου παίρνει πάρα πολύ χρόνο. Δεν σε κουράζει, αλλά δεν σε αφήνει να κάνεις άλλα πράγματα».