Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Κόνυ Μεταξά. Η νεαρή καλλιτέχνις μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Ανάμεσα σε άλλα η Κόνυ παραδέχτηκε για μία ακόμη φορά πως έχει επέμβει στο στήθος και τα χείλη της.

«Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων. Και εγώ έχω αλλάξει πράγματα πάνω μου. Έχω αλλάξει το στήθος μου αλλά τώρα θα τα βγάλω. Το έχω αποφασίσει. Κουράστηκα. Πιστεύω ότι δε μου ταιριάζει. Είμαι πολύ μικρή…. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε και αισθάνομαι συνέχεια ότι πνίγομαι. Είχα φτιάξει και τα χείλη μου. Το έκανα μια φορά και μετά σταμάτησα…. Τώρα είμαι εντάξει με τον εαυτό μου… Δε ξέρω γιατί πείραξα τα χείλη μου..», εξομολογήθηκε η Κόνυ στην Ελεονώρα.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια που πολλές φορές έχει παραδεχτεί τις δικές της αισθητικές επεμβάσεις σχολίασε:

«Εγώ όταν ήμουν μικρή, και το έχω πει, είχα κάνει το λάθος και πήγα και έβαλα πολύ μεγάλο στήθος, ήμουν 21. Δεν το ήξερε ο μπαμπάς μου. Ήμουν σπίτι με κάτι φαρδιές μπλούζες… Πέρασα δύσκολα. Όσα μεγάλωνα, αδυνατίζεις, φτιάχνει το σώμα , όλο αυτό αρχίζει και γίνεται υπερβολικό. Δεν είναι ωραίο. Αν είχα τότε τα μυαλά που έχω τώρα στα 34 δεν θα έβαζα ποτέ μου στήθος. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνω τότε. Πήγα και το αφαίρεσα. Μας πιάνει μια τρέλα και θέλουμε να τα κάνουμε όλα. Όσο μεγαλώνεις βλέπεις ότι το πιο φυσικό και πιο νορμάλ είναι το πιο σωστό. Εγώ το λέω, αν δεν έχετε ανάγκη μη βάλετε τίποτα, την καταλαβαίνω που λέει ότι όλο αυτό την πιέζει…».

Δείτε το απόσπασμα.