Την απάντησή του στον Κώστα Βουτσά που χαρακτήρισε το ποσό που δέχτηκε για να συνεχίσει να συμμετέχει στην παράταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», «εξευτελιστικό», έδωσε σήμερα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και παραγωγός της παράστασης, Θρασύβουλος Γιάτσος μέσω της εκπομπής “Happy Day”.

Ο παραγωγός αναφέρει: «Πρόκειται για μία παράσταση με πολύ μεγάλο κόστος, επομένως και οι αμοιβές των ηθοποιών προσαρμόζονται. Η οικονομική πρόταση δεν ήταν προσβλητική, αλλά στο πλαίσιο των αμοιβών των ηθοποιών του μεγέθους του κυρίου Βουτσά. Η παραγωγή δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην οικονομική αντιπρόταση του κυρίου Βουτσά. Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια εκ μέρους παραγωγής, η εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του κυρίου Βουτσά είναι απεριόριστη».

Τις δηλώσεις του ηθοποιού σχολίασε και η Μιμή Ντενίση, η βασική πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος της παράστασης, στην ίδια εκπομπή:

«Εγώ τον αγαπώ τον Κώστα Βουτσά, δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό γι’ αυτόν. Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν είμαι η παραγωγός της παράστασης και δεν μπορώ να καθορίσω τα μεροκάματα των ανθρώπων που θα βρίσκονται στη σκηνή».

Ο Κώστας Βουτσάς με δηλώσεις του χθες στο Πρω1νό είχε πει για την αποχώρησή του από την παράσταση «Θεώρησα εξευτελιστικό το ποσό και είπα αντίο», ενώ επανήλθε με δηλώσεις πάνω στο ίδιο θέμα στις κάμερες λέγοντας: «Τα λεφτά που είπαν να μου δώσουν ήταν σαν να τα έδιναν σε έναν περαστικό, για να περάσει να πει δύο κουβέντες.

Τη Μιμή την αγαπώ και τη σέβομαι, αλλά δεν μπορώ να πάω να παίξω με τόσα λεφτά, είναι ντροπή. Γιατι άμα πάρεις αυτό το πόσο μαθαίνουν οι επιχειρηματίες μεταξύ τους τι πληρώνουν και θα σου πουν μετά και οι άλλοι τόσο. Σηκώθηκα κι έφυγα και τελείωσε η ιστορία.»

Δείτε στο video τις νέες δηλώσεις του Κώστα Βουτσά και την απάντηση του θεάτρου στην εκπομπή Happy Day: