Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Λιάγκα να βρίσκεται εκτός ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο ΑΝΤ1 «διώχνει» τον παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή αυτό το δημοσίευμα έκανε μια σειρά από tweets στα οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα γράφονται.

«Ότι του φανεί του Λωλοστεφανη. Το τι ανακρίβειες γράφονται πάλι για μένα … χωρίς εμένα. Κύριοι συνάδελφοι το ότι δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό δεν είναι αδυναμία αλλά σεβασμός» έγραψε αρχικά ενώ λίγο μετά συμπλήρωσε «Επίσης το κινητό μου είναι πάντα ανοικτό. Τέλος το πόσες χυλόπιτες έχω ρίξει στον ύπνο μου στη Σαρλιζ Θιρον δε λέγεται. Άσχετα αν εκείνη φαντάζομαι πως δε με θέλει…»

Ο Κώστας Τσουρός με την σειρά του επικοινώνησε με τον Γιώργο Λίάγκα και μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μετέφερε αυτά που του είπε ο παρουσιαστής.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια καινούργια εξέλιξη στα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τη σχέση του με τον ΑΝΤ1. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση και σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν το κανάλι του Αμαρουσίου να του δείχνει την πόρτα της εξόδου. Αυτό μάλιστα που ανέφερε είναι πως δεν υπάρχει λόγος να ενεργοποιηθεί το +1 που υπάρχει στο συμβόλαιό του μιας και αυτό λήγει τον Ιούνιο και ο ίδιος έχει δηλώσει εδώ και έναν χρόνο πως θέλει να αποδεσμευτεί.