Η Heather Locklear ζητά για ακόμη μία φορά βοήθεια από κλινική αποτοξίνωσης λόγω των προβλημάτων που έχει με τον εθισμό της στο αλκοόλ και στα χάπια.

Η γνωστή ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού σε ουσίες εδώ και πολλά χρόνια ενώ σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος της έχει εισαχθεί τουλάχιστον 25 φορές σε κλινική αποτοξίνωσης χωρίς όμως κάποια επιτυχία. Προτελευταία φορά η Locklear είχε εισαχθεί σε κλινική λίγο πριν τα Χριστούγεννα από την οποία και έφυγε πριν ολοκληρωθεί η θεραπεία της, ενώ στην ίδια κλινική επέστρεψε πριν από δύο εβδομάδες για να προσπαθήσει για ακόμη μία φορά.

Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό της περιβάλλον που μίλησε στο People.com, η κατάσταση της επηρεάζει εδώ και χρόνια την οικογένεια της και περισσότερο την 21χρονη πλέον κόρη της Ava, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγο της Richie Sambora. Η ηθοποιός μπορεί να γύρισε ξανά στην κλινική για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της, όμως άνθρωποι του κύκλου της ανησυχούν πως πρόκειται να κυλήσει ξανά πολύ σύντομα.

«Έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, τα χάπια και με την ψυχική της υγεία. Δεν θέλει κανένα άτομο δίπλα της που μπορεί να την κάνει υπεύθυνη. Δεν έχει δουλειά, τίποτα που να την κρατάει υπεύθυνη. Αυτό διαλύει την οικογένεια της. Είναι ένα πρόβλημα που τους απασχολεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Η Ava έχει περάσει πολύ άσχημα.» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.