Το φετινό καλοκαίρι ήταν για τη Σμαράγδα Καρύδη αρκετά δύσκολο αφού ο πατέρας της, Ντίνος Καρύδης είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός υπέστη ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο την ώρα που βρισκόταν στο Σύνταγμα σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Λίγο καιρό πριν ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα Espresso είχε αναφερθεί στην περιπέτεια υγείας του αλλά και στην προσπάθειά του να αναρρώσει, αποκαλύπτοντας πως ακόμη κινείται με τη βοήθεια του «πι» και αυτό μόνο μέσα στο σπίτι.

Η κόρη του, Σμαράγδα, στην οποία έχει και τεράστια αδυναμία, μίλησε στην εφημερίδα RealLife, αναφέροντας πως τα πράγματα πάνε καλύτερα για την πορεία της υγείας του ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που δείχνει εκείνη τη δική της αδυναμία στον πατέρα της.

Το καλοκαίρι αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εσένα και λόγω της περιπέτειας του πατέρα σου, του καλού ηθοποιού Ντίνου Καρύδη.

Ευτυχώς, τώρα είναι σε ανάρρωση στο σπίτι μετά το έμφραγμα που έπαθε. Είχε καλούς γιατρούς και τον πρόλαβαν με το μπαλονάκι που έβαλαν, αλλά δυστυχώς μετά ταλαιπωρήθηκε με ενδονοσοκομιακές λοιμώξεις, που μας κράτησαν αρκετά μέσα.

Είναι γερή κράση ο Ντίνος, δεν τον φοβάμαι. 

Είναι όντως! Και πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Έχει «έρωτα» μαζί σου. Μιλά συνέχεια για σένα, ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook.

Έχει, ναι. Όπως έχει και στο σπίτι δεκάδες φωτογραφίες, όπως έχει και στα καμαρίνια των θεάτρων που παίζει. Μπαίνω σε άλλα θέατρα και βλέπω τη φάτσα μου.

Εσύ του εκφράζεις την αγάπη σου;

Δημόσια όχι, αλλά ιδιωτικά ναι! Ελπίζω να μην έχει παράπονο. Κάνω ό,τι μπορώ κι εγώ, τι να σου πω; Άλλοι είναι πιο εκδηλωτικοί. Σημασία έχει η ουσία. Και η ουσία είναι ότι τον αγαπάω πάρα πολύ. Να, είδες; Με βάζεις και το λέω δημόσια!